Nurmsalu sai Courchevelis 29. koha, puntki saamiseks oli vaja 30 parema seas olla. Teisel hüppel pani Nurmsalu aga kõik välja ning lendas päeva teisele kaugusele. Kahjuks korraldajate seas tekkinud segaduse tõttu katse ei lugenud. "Tegelikult läksime püüdma kohta esikümnes. Pärast avakatset läks Kaarel maksimumi panema. Esimene hüpe oli selline turvaline hüpe. Miks teine hüpe kordamisele läks, ei osanud meile isegi ürituse direktor öelda. Selleks ajaks oli Kaarel juba pudeli vett joonud ning riided vahetanud," lausus korralduses pettunud Toomas Nurmsalu.

Ettevalmistuse osas kinnitas suusahüppaja isa, et Kaarel on kvaliteetselt treenida saanud. "Tehnika poolelt vajab lennuosa natuke lihvimist. Selleks on vaja aga suurt mäge, mida Eestis ei ole. Selles osas vajame natuke abi."

Järgmisena toimub Courchevelis juba MK-sarja etapp, kuhu suure tõenäosusega siiski ei jõuta. Küll aga on kindel plaan jõuda Almatõ ning Jaapani etapile. "Courcheveli punktiga saaks Jaapani etapp rahastatud. Seega on siin mõtlemise koht. Eks aeg näitab, mis edasi saab."