Eesti koondist on tabanud viimasel ajal ka väiksed tagasilöögid — paar päeva tagasi hakkas Anti Saarepuul kõht valutama ning kohale tuli kutsuda kiirabi, Erkki Jallai pole aga pärast kämblaluu murdu ligilähedaseltki vormis, kirjutab SL Õhtuleht.

Nüüdseks on Saarepuu valu üle läinud, kuid magu annab ikka veel tunda. Saarepuu ja Jallai lubasid anda endast parima, kuid ei oska ennustada, kui kaugele pääsevad. “Kümne piirimail tahaksin pidevalt olla,” pakkus Saarepuu. “Ja mõni kord ka A-finaalis sõita. Aga praegu ei tea. Samas on Peeter Kümmel ja Priit Narusk väga heas vormis.”

Priit Narusk käis nii hooajaeelsel pressikonverentsil kui vahetult enne äralendu Düsseldorfi välja julge mõtta, et sel hooajal on kindlasti eesmärgiks ühe MK-etapi võitmine.

Eesti naistest asuvad täna starti Tatjana Mannima (nr 34), Kaili Sirge (nr 37) ja Piret Pormeister (nr 40). Naisi on stardis kokku 61.

Mehi on stardis kokku 75. Priit Naruski number on 12, Anti Saarepuul 18, Peeter Kümmelil 34 ja Erkki Jallail 52.

Sprindi kvalifikatsioonid on naistele kell 14:10-14:30 ja meestele 14:35-15:15. ETV otseülekanne veerandfinaalidest algab kell 16:05. Naised sõidavad 0,8 km pikkusel ja mehed 1,5 km pikkusel sprindirajal.