Eestlaste parimana sai Aivar Rehemaa 23. koha, kaotades võitjale minuti ja ühe sekundiga. Jaak Mae oli 51. (+1.46,5) ja Karel Tammjärv 83. (+3.27). Kaspar Kokk katkestas.

Heikkinenile järgnesid rootslane Marcus Hellner (+14,4) ja enamuse sõidust juhtinud prantslane Maurice Manificat (+15,9).

Rehemaa oma koha üle väga ei kurvastanud. "Kurb ei saa olla, sest ikkagi esimesed punktid 15 km eraldistardist sõidust," teatas ta ETV-le. "Hooaja kahe esimese võistlusega võrreldes kindlasti edasiminek. Teisel ringil küll läks natuke raskeks, aga midagi hullu ei olnud."

Sõidu käik:

5 km vaheajapunktis on Aivar Rehemaa seitsmes, kaotades liidrile Maurice Manificatile 4,4 sekundiga. Jaak Mae kaotab juba üle poole minuti ja on alles 53. kohal. Kokk ja Tammjärv kaotavad üle minuti ning 80 parema hulka ei mahu.

Kokk on võistluse katkestanud.

10 km peal on Rehemaa langenud 18. kohale - kaotus liidrile Manificatile on kasvanud 25 sekundini. Jaak Mae on 47., Karel Tammjärv 85.

Rehemaa on lõpukilomeetritel kustunud ja on hetkel finišis 19. Jaak Mae 45. Lõpetanud on 85 meest. Juhib rootslane Marcus Hellner Maurice Manificati ees.

Lõpp:  Matti Heikkinen on võitjana finišis. Rehemaa eestlaste parimana 23. Heikkinenile järgnesid Marcus Hellner ja Maurice Manificat.