Liiv tegi kaasa 1000 meetri sõidus. Ta sai ajaks 1.10,09 ja see andis 20 sportlase hulgas 14. koha. Isiklikust rekordist jäi puudu 1,39 sekundit. Võõrustajate meelehärmiks võttis esikoha Pavel Kuližnikov, kes püstitas 1.07,09-ga uue halli rekordi. Järgnesid hollandlased Thomas Krol (1.07,82) ja Kai Verbij (1.08,38). Vaata tulemusi SIIT.

Saskia Alusalu lõi kaasa oma trumpalal, milleks on ühisstardiga sõit. Ta ründas kohe sõidus algfaasis, läks vahepeal liidriks ja sai esimeses vahefinišis teise koha eest kaks punkti. Paraku jäid need ta ainsateks punktideks.

Teise vahefiniši eel jäi Alusalu juhtgrupist maha, kolmandas vahefinišis oli küll taas punktimängus sees, võttis korraks uuesti juhtohjad enda kätte, kuid jäi siiski neljandana esimesena preemiata. Kaks ja pool ringi enne finišit kiirendas vägevalt hollandlanna Melissa Wijfje ja Alusalu ei suutnud tempomuutusele vastata ning jäi taas peagrupist maha.

Võimsa lõpuspurdiga teenis Euroopa meistritiitli hollandlanna Irene Schouten, kes kogus kokku 62 punkti, järgnes itaallanna Francesca Lollobrigida (41) ja lõpus kangestunud Wijfje (22). Alusalu ületas lõpujoone Schoutenist 14 sekundit hiljem, vahefinišis teenitud kaks punkti andsid kokkuvõttes 11. koha. TULEMUSED

Marten Liivi etteaste videos algusega 2:06, Alusalu sõit 2:55.