“Ta vaatas mu põlve üle ja arvas, et sellest saab asja,” lausus Veerpalu optimistlikult. Kuigi suusakuulsuse paranemine on kulgenud visalt, pole doktor Mülleri sõnul praegu kirurgilist sekkumist tarvis, kirjutab Eesti Päevaleht.

Mülleri sõnum tähendas, et Veerpalu lootustel — startida 27. jaanuaril kodusel MK-etapil Otepääl ja võidelda märtsi alguses Jaapanis Sapporos MM-i 50 km sõidu kuldmedali pärast — on alust küll ja küll.

Müller piirdus esmakohtumisel Veerpaluga tuimestava süstiga. “Kuigi jala paranemine on kulgenud visalt, on märgata edasiminekut,” rõõmustas Veerpalu probleemset paremat põlve augusti lõpus opereerinud doktor Toomas Tein. “Isegi pühapäevane lennureis Eestist Kesk-Euroopasse ei mõjunud Andruse põlvele halvasti — ei löönud enam paistetust üles. Ka lihastoonus on tagasi.”

Austrias Ramsaus harjutav Veerpalu sõidab Mülleri juurde uuesti homme pärastlõunal ning jätkab sealt Eesti suusakoondise peatreeneri Mati Alaveri kinnitusel kohe reisi Itaaliasse Livignosse, kus valitsevad Ramsaust paremad raja- ja lumeolud.

Müller ei küsi oma kuulsate patsientide nimistusse lisandunud Veerpalult abistamise eest tasu, kinnitab Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver.