Murdmaaetappidel, mis peeti 21. märtsil Tehvandil, võitsid kuldmedali naiste arvestuses Karine Philippot ja meeste arvestuses Vincent Vittoz, samuti said Prantsuse meeskonnad kuldmedalid nii meeste kui naiste võistkondlikus arvestuses.

Meeste laskesuusatamise sprindi võtis 22. märtsil Haanjas Raphael Poiree ning naiste sprindi Floren Baverel-Robert, samuti said prantslased kuldmedali sel alal nii meeste kui naiste võistkondlikus arvestuses, teatas kaitsejõudude peastaap Delfile.

Täna hommikul lühendatud distantsil peetud patrullvõstluse võitsid naiste distantsil prantslannad koosseisus Sandrine Bailly, Floren Baverel-Robert, Delphine Peretto ja Christelle Gros.

Meeste patrullsõidu võitis Saksa meeskond koosseisus Benjamin Seifert, Kristian Mehringer, Toni Lang ja Sebastian Berthold.

Võrus ja Haanjas 21. kuni 23. märtsini peetud 49. Ülemaailmse Sõjaväespordi Nõukogu Maailmameistrivõistlused murdmaa- ja laskesuusatamises olid järjekorras kolmandad Ülemaailmse Sõjaväespordi Nõukogu maailmameistrivõistlused Eestis.