„Nüüd, kui meil on Nõmmel uued väikesed mäed renoveeritud, on tingimused noortele kindlasti läbi aegade parimad. Ütleksin, et maailma tasemel,” ütles Pikkor. „Eesti kahevõistluse tulevik paistab helge, sest kohe-kohe on lisaks veel valmimas uus 90 m mägi Otepääl.”

Tänavu aasta kevadel tippspordist vigastuse tõttu lahkunud ning vaieldamatult Eesti viimase aja parim kahevõistleja Tambet Pikkori käe all saavad trenni teha nii täiesti algajad hüppajad kui ka edasijõudnud, kellele Pikkor lahkelt oma teadmisi ning oskusi jagab.

Eesti Suusaliidu peasekretär Jüri Järv ütles, et tal on hea meel, et Tambet oma teadmised, oskused ja kogemused treenerina edasi annab ning kahevõistlust edasi arendab.

Värskelt renoveeritud Mustamäe hüppetornid said uued talad ning laudise. 25 m mäe torni kõrgust tõsteti meetri võrra ja tugevdati metallkonstruktsiooni. „2008. aastal ehitatakse hüppemäele ka uued olmeruumid ning loodame, et treenerina töötav Tambet Pikkor meelitab oma tuntusega palju uusi õpilasi.” lausus Mustamäe hüppemägede mäemeister Juhan Lind.

Kõik noored, kes on huvitatud suusahüpetest ja kahevõistlusest, ei pea tegema midagi muud, kui tulema igal esmaspäeval, kolmapäeval või neljapäeval kell 16.00 Mustamäe hüppemägede juurde ning võtma kaasa hea tuju. Oodatud on nii poisid kui tüdrukud, teatas Eesti Suusaliit.