"Tulin alles pühapäeval võistlustelt ja mul ei ole olnud aega põhjalikult nende süüdistustega tutvuda," sõnas Veerpalu Delfile. "Aga nii palju, kui on sellest juttu olnud, olen kursis."

Austria ajaleht kirjutas, et hotelli Mayers Sportlerpension toas number kaheksa elas aastatel 2002-2005 endise Austria suusatreeneri Walter Mayeri poolt juhitud verepanga arst Stefan Matschinder. Seal toas olevat olnud täielik varustus vereülekannete tegemiseks ja seda teenust kasutasid mitmed tippsportlased. Teiste hulgas mainitakse artiklis ka Veerpalu nime.

"Mina pole selles hotellis kunagi peatunud," kommenteerib Veerpalu. "Ma küll arvan, et tean, kus see hotell seal Ramsaus on, kuid peatunud ma seal ei ole. Samuti pole Eesti koondis seal ööbinud."

Sama kinnitas Delfile ka suusakoondise peatreener Mati Alaver: "Juba see artikkel algab valega, Veerpalu pole Ramsaus treenides kunagi elanud pansionaadis nimega  Mayers Sportlerpension. Ja sellega kogu lugu ka lõpeb"

Suusatreener Walter Mayeriga on Veerpalu küll kokku puutunud. "Eks kõigi suusatreeneritega ole võistlustel ja laagrites kokku puututud, kuid see on ka kõik."

Küsimusele, miks Austria ajaleht tema nime selle kõmulise artikli kahtlusaluste nimekirja lisas, ei oska Veerpalu vastata. "Tõesti ei oska öelda."

Kohtusse ei kavatse Veerpalu alusetuid kahtlustusi külvanud ajalehte kaevata. "Suure ajakulu tõttu ei ole plaanis kohtusse pöörduda. Ei ole selleks aega."