A-finaali jõudsid Otepääl kolm soomlannat, Virpi Kuitunen, Pirjo Muranen ja Aino Kaisa Saarinen, ning sloveenlanna Petra Majdic, norralanna Astrid Jacobsen ja šveitslanna Seraina Mischol.

Võimsa lõpuga võttis esikoha Petra Majdic, kes sai oma karjääri kuuenda MK-etapivõidu. Jacobsen kaotas finaalis 1,2 ja Kuitunen juba 6,7 sekundiga.

Majdici sõnul polnud võit küll väga raske, kuid korralikku pingutust nõudis siiski. Sloveenlanna oli rõõmus, et suutis nii Jacobseni kui ka Kuituneni selja taha jätta.

Majdic lisas, et kvalifikatsioonis polnud suuskadel just parim minek, kuid finaalis olid tal supersuusad. Jacobseni sõnul püüdis ta kogu jõu jätta lõpukiirenduseks, kuid sloveenlanna oli seekord siiski parem.

Kuna norralanna juhib sprindi MK-sarja, siis on tema eesmärgiks lõpetada selles arvestuses kindlasti esikolmikus. Põhjanaabrite suurlootuse Kuituneni sõnul jäi ta tänase sprindiga rahule, kuid paraku ei olnud tal pühapäeval eriti head suusad, mis oleks võimaldanud kõrgeima koha pärast heidelda.