Korralduskomitee esimees Alar Arukuusk sõnab, et sündmuseks valmistumine  läheb planeeritult.

"Hetkel on heas korras nii 2,5 km rada murdmaasuusatamise  jaoks kui ka hüppemägi. Raja põhi on kaetud kunstlumega ja viimaste päevade lumeuputus seal väga tunda ei anna ning võistlust segama kindlasti ei hakka," räägib Arukuusk.

Laupäeval alustavad sportlased suusahüpetega kell 11.00 ning murdmaarajale kihutavad kell 14.00. Pühapäevane võistlusvoor algab hüppemäel kell 10.00  ning suusarajale minnakse kell 13.00. Sarjapunkte korjavad mõlema päeva parimad.
 
Eestlastest astuvad võistlustulle Kail Piho, Tanel Levkoi, Karl August Tiirmaa, Kaarel Piho, Hann Hendrik Piho, Raiko Heide ja Marken Nukk.

Tiirmaa ja Levkoi on punkte sel hooajal saanud USA etappide raames ning Kail Pihol on ette näidata eelmise aasta sarja 9. koht.
 
Kahevõistluse Continental Cupi Otepää võistlus on sarja viies ja kuues etapp. Sari sai alguse detsembris USA-s ja lõpeb märtsis Soomes Kuusamos.

FIS Continental Cup raames toimus eelmise aasta lõpus Eestis esmakordselt ka  suusahüppevõistlus, mida FISi esindajad hindasid igati kordaläinuks. Sel nädalavahetusel lisanduv kahevõistluse korralduskogemus võimaldab loodetavasti Eestis peagi kaasa elada ka juunioride MM-le.

Pealtvaatajatele on FIS Kontinentaalkarikasarja kahevõistluse jälgimine tasuta.