Soomlanna Kuitunen lõpetas A-finaali ajaga 2.43,0 ja edestas norralannat Astrid Jacobseni 1,7 ja venelannat Jevgenija Šapovalovat 6,1 sekundiga. Nii Jacobsen kui Šapovalova pääsesid esmakordselt MK-etapil esikolmikusse.

Järgnesid venelanna Natalja Matvejeva, rootslanna Liina Andersson ja soomlanna Aino Kaisa Saarinen. Veerandfinaalis neljanda koha saanud eestlanna Piret Pormeister oli kokkuvõttes 20.

Kuitunen on kindel MK-sarja üldliider 1097 punktiga, juhtides Marit Björgeni ees juba 401 punktiga. Otepää sprindis mitte osalenud Kristina Šmigun on MK-üldarvestuses 13. kohal 228 punktiga.

Meeste klassikasprindi põneva A-finaali kiireim oli Jens Arne Svartedal Norrast ajaga 2.57,5. Venelane Vassili Rotšev kaotas 0,5 ja ameeriklane Torin Koos 0,9 sekundit. Järgnesid Andrew Newell (USA), Simen Östensen (Norra) ja Emil Jönssen (Rootsi).

Veerandfinaalis konkurentsist välja langenud Eesti meessprinterite lõppkohad olid: Peeter Kümmel 15., Timo Simonlatser 18., Anti Saarepuu 19. ja Priit Narusk 27.