"Istusin oma toas, vaatasin arvutist parasjagu midagi, kui uks hakkas maruvaikselt avanema. Jäin jälgima, et kas keegi teeb nalja või. Vaatas mulle korra otsa ja pani sama targalt minema," rääkis Nurmsalu, lisades, et oma tervise pärast ta kartma ei hakanud. "Ei usu, et hotellis keegi nii nagla oleks, et julgeks tõmblema hakata."

Nurmsaluga sarnane kogemus oli ka ühel Soome suusahüppajal. "Rääkisin ühe soomlasega, kellel oli täpselt sama lugu. Vaadati, et mees on toas ja pandi kiirelt uks kinni," ütles ta.

Nurmsalu kahtlustab, et vargapoisid olid turvamehed "ära rääkinud". "Kui aus olla, siis tundus, et vargapoisid olid turvameestega sinapeal. Marukahtlane värk. Täna hommikul ka vaatasin, et ega need turvamehed teab mis lillekesed ei olnud," lisas Nurmsalu.

Nurmsalu sai eile Wisla MK-etapi põhivõistlusel 42. koha. Kui kvalifikatsioonis hüppas eestlane 129,5 meetri kaugusele, siis eilse hüppe pikkuseks oli vaid 113,5 meetrit, mille eest sai ta 93,8 punkti ega pääsenud 30 parema sekka teise vooru.

Võtab valuvaigisteid

Oma eilset hüpet kommenteeris Nurmsalu järgmiselt: "Viga oli selles, et olin pärast nelja hüppemäe turneed liiga vähe hüppeid teinud. Tuul oli küll väga hea ja kõik võimalused hüpata isegi uskumatu tulemus olid olemas. Hüpe oleks võinud väga pikk olla, kui oleks teinud samasuguse hüppe nagu kvalifikatsioonis."

Nurmsalu kurtis, et teda vaevab ka kerge seljahäda. "Selg on kange ja valus. Eile soojenduse ajal oli ka, aga õnneks võistlust ei häirinud. Tavaelu ja soojendust häirib aga küll. Söön valuvaigisteid. Enne võistlust võtsin kaks tükki - ühe hommikul ja ühe vahetult enne võistlust. Täna pole veel võtnud, aga ilmselt enne Zakopane kvalifikatsiooni ühe võtan," lausus Nurmsalu.