"Raul Olle on suure empaatiavõimega inimene, kes on alati oma sõpru ja tuttavaid aidanud. Ma olen täiesti kindel, et see ülekanne, millest on jutt, läks sõbra aitamiseks laenu andmise abi. Ka tänasest lehest võis lugeda, et ta tundis teda juba varasematest aastatest, kui Bernatski oli koondise arst," ütles Alaver Delfile ja Eesti Päevalehele.

Eesti Päevalehe käsutuses on maksekorraldus, mille kohaselt kandis Olle dopinguskandaali võtmetegelase arvele 10 500 krooni. Dokumendil on kirjas, et Olle kandis 2002. aasta 26. juulil Bernatskile nimetatud summa selgitusega "ülekanne". Eilses Eesti Päevalehes avaldati ka kuupäevad, millal Bernatski apteegist kasvuhormooni tellis ning ühelt arvelt on näha, et Bernatski ostis Tartu Raekoja apteegist viis ampulli kasvuhormooni, mis maksid 8595 krooni.

Milleks Eesti suusakoondis tol hetkel võis valmistuda? "2003. aastal olid ees maailmameistrivõistlused ja maailmakarikarikahooaeg. Järelikult suvel käisid ettevalmistused nendeks," vastas Alaver, kes on seisukohal, et Eesti Päevalehes avaldatud maksekorraldust on tõlgendatud meelevaldselt, arstilt endalt ülekandest saadud raha otstarvet täpsustamata.

"See on täiesti meelevaldne spekulatsioon," ütles ta.