Suusasprindi korralduskomitee esimehe Erki Lepa sõnul on eriti hea meel lisaks teistele tuntud sportlastele Tallinnas tervitada selleaastast Otepää MK etapivõitjat Lina Anderssoni ja väga tugeva sprindihooaja teinud Mats Larssoni. “Sellist staarideparaadi näha Eestis ja veel enam Tallinna tänavatel võistlemas on unikaalne võimalus. Rahvusvahelisi sporditippe on oodata ka rahva sekka lõõgastuma, seda võistluspäevale järgneval After Ski peol klubis Venus,” lisas Lepp.

Eelnevalt on võistlusest osalemiseks nõusoleku andnud lisaks Jaak Maele, Anti Saarepuule, Peeter Kümmelile, Kaili Sirgele, Piret Pormeisterile ja teistele kohalikele sportlastele ka rahvusvahelised tippsuusatajad nagu Oddbjørn Hjelmeset, Jens Arne Svartedal, Emil Jönson, Charlotte Kalla, Astrid Jacobsen, Kristin Stormer-Steira jt.

Lisaks tippsportlaste võistlusele korraldatakse ürituse raames kokku 4 showsõitu juunioritele, endistele tippsportlastele, ajakirjanikele ning poliitikutele. Omaaegsetest tippsuusatajatest on oma nõusoleku osalemiseks andnud Eesti suusakuulsus Uno Leist, lisaks Uwe Bellmann ja Oddmund Jensen.

Peale võistluste lõppu on ka linnakodanikel võimalus maikuises Tallinnas suusad alla panna ja suusalund proovida.

A.Le Coq Tallinna Vanalinna Suusasprint toimub 12 mail Tallinna vanalinna tänavatele rajataval ligikaudu kilomeetri pikkusel tehislumest võistlusrajal marsruudiga Vabaduse väljaku ja Niguliste ning Harju tänava piirkonnas. Võistlused kestavad ligikaudu 4 tundi.

Võistluse toimumisele aitavad kaasa Tallinna Linnavalitsus, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, MTÜ Sport Event Team, Tallinna Spordisõprade Klubi, ETV jt. Suusasprindi peasponsor on A.Le Coq.