“Võistlus pole mitte ainult plaanis teha, vaid lausa toimumas!” lubas Lepp, kirjutab Eesti Päevaleht. “Ei näe põhjust, miks ei peaks koorekiht kohale tulema. Meie eelarve küünib ju nelja miljoni kroonini — kate kõigi ässade kohaletoomiseks on olemas.”

“Pole temast midagi kuulnud,” ütles Otepää MK-etapi ja Suverulli korraldusjuht Alar Arukuusk Lepa kohta. “Kuuldes osalejate nimesid, ei saa muud öelda, et tuleb väga kõva üritus, kui see muidugi toimub…”

“Suverullile pole me sellist osalejate koosseisu kokku saanud,” lisas Arukuusk.

Lepp on lubanud Tallinna tuua kõik Norra ässad eesotsas Sapporo MM-i kuninga Odd-Björn Hjelmeseti, sprindi maailmameistri Jens Arne Svartedali, endise suusakuninganna Marit Björgeni ja tõusva tähe Kristin Steiraga. Lisaks norralastele ja Eesti tippudele peaksid kaasa lööma tuntuimad mees- ja naissuusatajad Soomest, Rootsist, Venemaalt, Saksamaalt ning Itaaliast.

Tallinna lauluväljakule rajatud lumepangast on plaanis vanalinna tänavatele valmistada kilomeetrine suusarada. “Loodame 5000 pealtvaatajat,” ütles Lepp, kelle korraldatava ürituse tavapääsme eest tuleb välja käia 200 krooni.