Aunison lõpetas võistluse oma alagrupis 9. kohaga ning oli 65 mehe konkurentsis kokkuvõttes 42., teenides 17,9 maailma karika punkti.

“Mul on väga hea meel, et sain sõita koos maailma täielike tippudega. Hiljutise seljavigastuse tõttu ei saanud ma küll anda endast maksimumi, kuid tegin kõik, mis suutsin. Võistlusjärgsetel päevadel panin suurt rõhku ka treeningule - eelkõige suurtele hüpetele -, et valmistuda järgmiseks maailmakarika etapiks, mis toimub tuleval nädalal Itaalias,” kommenteeris Soomes treeniv Aunison.

Laax Openi poodium kuulus vaid Kanada tippsõitjatele: esikohale tuli mitmekordne X-Gamesi kuldmedalist Max Parrot, teise koha napsas mitmekordne X-Gamesi kuldmedalist ja olümpiapronks Mark McMorris ning kolmandaks maandus Tyler Nicholson. Naiste lumelaua pargisõidus tuli esikohale OMi hõbemedalist Enni Rukajärvi Soomest.

Laax Open on Euroopa suurim ja oluliseim lumelauasündmus, mis toob kokku maailma parimad sõitjad. Sel hooajal lülitus võistlus ka maailmakarikaetappide nimistusse.