2018. aasta Pyeongchangi taliolümpiamängudele pürgiv Aunison pääses 45 osalejaga võistluse finaali ning lõpetas kokkuvõttes üheksandana.

„Tegelikult oli mul plaanis võtta osa kahest etapist – Big Airi ja Slopestyle’i võistlusest, kuid tugeva tuule ning karmide ilmaolude tõttu jäeti sõitjate ohutust silmas pidades Big Airi etapp ära. Ootasime kaks päeva, et ilm rahulikumaks muutuks. Õnneks tuul rauges ja pargisõiduetapp siiski toimus. Kuna tegu on minu põhialaga, oli mul selle üle muidugi väga hea meel,“ sõnas 24-aastane Aunison.

„Raskete ilmaolude tõttu ei olnud kellelgi meist võimalik võistlusrada varem ka korralikult testida – saime võistluspäeval enne kvalifikatsiooni kõigest pool tundi rajal trenni teha. Pärast kolme proovisõitu jäime oma kvalifikatsiooni etteasteid ootama. Kvalifikatsioon jaotati kahte gruppi ning finaali pääses mõlemast grupist viis parimat. Võistluse tase oli väga kõrge. Kohal olid FIS-punktiarvestuse liidrid ning ma olen tulemusega rahul,“ lisas Aunison.

Etapivõidu teenis lätlane Toms Petrusevics, teise koha sai hispaanlane Jose Antonio Aragon ning kolmas koht läks bulgaarlasele Petar Gyosharkovile.