“Sprinterite sõit on peas kinni. Jah, stressi küll ei tunne,” teatas Kristiansen. “Mullusel kodusel etapil said neli sprinterit veerandfinaali ja soovime seda tulemust vähemalt korrata. Mehed ongi võimelised eelsõidust edasi saama.”

“Samas oleme näinud, et just 30 parema hulka pürgimisel oleme sel hooajal hätta jäänud. Mu meelest tuleb peamist põhjust otsida mõtlemisest: hea sõit on peas kinni. Meie sprinteritel on tippkiirus ja vastupidavus, aga midagi jääb psühholoogiliselt puudu,” lisas Kristiansen.

“Peeter Kümmel on jätkuvalt heas hoos. Anti Saarepuu tuli küll Kanadast MK-etapilt nohuga tagasi ja harjutas ettevaatlikult, kuid tema puhul võib rääkida paradoksist: kui tervis jukerdab, teeb ta hea etteaste. ”

“Sprindiraja viimasel 150 kuni 200 meetril saavad eelise paaristõukelise sõiduviisi head valdajad, ootan põnevusega, mida suudavad Kümmel ja Kein Einaste,” lisas Kristiansen. “Saarepuu ja nädala alguses kõhuhäda tõttu mitmest treeningust loobunud Timo Simonlatser peavad seevastu kõvasti töötama tõusul. Ka Priit Naruskil on võimalus olemas. Kui nad pääsevad veerandfinaali, võib kõike juhtuda.”