Meeste lumelauaklassi pani kinni Kalle Järvilehto Soomest, teiseks jäi tema kaasmaalane Rene Rinnekangas ja kolmas koht kuulus Sulev Paalole (EST, Team Surfhouse). Paalo troonis ka Eesti lahtiste meistrivõistluste esikohal pargisõidus, tema järel Mario Visnap (Team Surfhouse) ja Matis Maltsar (Sportland).

Naiste pargisõidu esikohad lumelaual läksid samuti põhjanaabrite manu - esimeseks sõitis end Elli Pikkujämsa, kellele järgnesid Henna Ikola ja Malla Partanen. Uus Eesti õrnema soo meister pargisõidus on Silvia Zvirgzdinš, Silviale sekundeerisid Kirke Ruuven ja Linda Varusk.

Freestyle-suusatamises näitasid tippklassi õde-venda Sildarud - Kelly võitis naiste arvestuses ja tema väikevend Henry juunioride vanuseklassis. Meeste esikolmikusse mahtus kaks lätlast - esimene koht sai osaks Emils Ozolinsile ning teine Edvards Lansmanisele. Kolmas oli Mihkel Ustav, kes sõidab Hawaii Expressi ridades. Eesti meistrivõistluste raames võttis Mihkel aga ära esikoha, teiseks jäi Kristian Eding (Team Surfhouse) ja kolmandaks Karl Pääru (Extreme Sport).

Mariine Auto andis Kelly Sildarule autasustamisel pidulikult üle uhiuue 2015. aasta Subaru Outbacki võtmed, mida esitletakse märtsis Genfi autonäitusel. "Oleme Kellyt ja tema tegemisi toetanud juba üle kolme aasta. Nii väikest ja tublit kindla sihiga tüdrukut ei näe just tihti, kindlasti on suure töö ära teinud tema vanemad. Kes siis omasid ikka toetab, kui mitte meie ise?" kommenteeris Mariine Auto esindaja Toomas Saarelaid pikaajalist koostööd, millega rahul mõlemad osapooled.

Kiviõli Seikluskeskuse esindaja Janek Maar kinnitas, et Estonian Open Slopestyle möödus väga hästi. "Osalejate seas oli palju välisriikide esindajaid, mis on meie esimese rahvusvahelise võistluse kohta väga hea tulemus. Mitmete sõitjate arvates oli tegu viimaste aastate parima korralduspoole ja lumepargiga. Lisaks pälvisime ka rahvusvahelise žürii heakskiidu, kuna suutsime nende mõistes väga väikesele mäele rajada maksimaalsete ponnistustega maailmatasemel hüpete ning maandumistega pargi."