"Leppisime kokku, et kohtume uuesti pärast jaanipäeva ja peame plaani. Hetkel on president oma tööülesannete tõttu väga hõivatud," ütles Mae Delfile ja Eesti Päevalehele.

Endise tippsuusataja sõnul tema personaalküsimus täna päevakorda ei tulnud. "President tahab saada esmalt suusaliidu tööst ülevaate. Ta on piisavalt haritud ja tark inimene, et ilma olukorda teadmata ta otsuseid ei tee," kinnitas Mae.

Eilse üldkogu järel, kus tõugati troonilt senine president Sandor Liive, ütles Mae, et suusaliidu liikmed andsid nii endise presidendi, juhatuse kui ka tema tööle hävitava hinnangu.

Mae kinnitusel oli tänase kokkusaamise peamiseks teemaks uue juhatusega seonduv: "Vaatasime napi kolmveerandtunnise kohtumise jooksul üle peamiselt eilse päeva (presidendivalimiste - toim.) asjad. Kuidas näiteks kokku leppida uue juhatuse esimene kokkusaamine."

Juhatuse koosolek toimub pärast jaanipäeva, kuid täpne aeg on veel selgumisel, sest eelnevalt on vaja kõigi liikmetega sobiva aja suhtes kokkuleppele jõuda. 

Uude juhatusse kuuluvad nüüdsest Reet Hääl, Kalle Palling, Ago Markvardt, Robert Peets, Kaspar Kokk, Arti Arakas, Rainer Tammet, Tõnis Pohla ja Kaupo Koplus.

Laane valiti eilsel üldkogul uueks presidendiks 39 häälega, Liive sai 26 häält.