Selge võidu pälvis 3 km distantsil soomlane Eerik Nurminen, teise koha sai venelane German Sazõkin.

"Läksin tegema hea tempoga puhast sõitu, mis ka õnnestus. Suusad libisesid hästi. Sekund jäi küll mind lahutama medalist, aga ma pole selle pärast väga kurb,“ sõnas Vesilind.

Samas võistlusklassis oli Siim Turban 33., Ragnar Rooba ja Sander Pritsik määrustepärast tulemust kirja ei saanud. Neidude arvestuses oli ainsa eestlasena stardis Mari Linnus, kes sai 23. koha.

Juunioride MM-i arvestuses saavutas Doris Kudre 9. koha, millega ta ise sugugi rahule ei jäänud. „Rada oli tehniliselt raske. Esimese osa suutsin tihedas suusaradade võrgus enam-vähem hakkama saada, raja keskosas oli rohkem uisuradadel sõitmist, pärast mida ei suutnud ma tihedamas võrgus enam õigeid valikuid teha. Minu tänases soorituses puudus sujuvus, ma ei ole oma sõiduga üldse rahul.“

Juunioride maailmameistriks tulnud soomlannale Liisa Nenonenile kaotas Doris 3,9 km rajal 2.01. Epp Paalberg oli 16. (+2.52) ja Jonne Rooma 17. (+3.44), Kaisa Rooba tulemust kirja ei saanud.

Meesjuunioride seas tuli juunioride maailmameistriks venelane Vladislav Kiselev ajaga 12.13. Eesti noormeeste tulemused 4,1 km rajal: 25. Georg Caius Kutsar (+2.49), 28. Kevin Hallop (+3.16), Andres Rõõm tulemust kirja ei saanud.

Neljapäeval ootab noori ees võistlus tavarajal.