"Töö juba käib. Esimesed laagrid Otepääl on peetud ning esimesed hüpped tehtud. Kõik läheb hästi ning Kaareli tase on tõusuteel," lausus pressikonverentsil Nurmsalu peatreener Petter Kukkonen.

"Sama arengu korral peaks talvel juba paar sammu edasi astuma, mis konkurentsi pakkumiseks väga vajalik oleks. Kui kõik läheb plaanipäraselt, loodame A-karikasarjas osaleda. Karikapunkt peaks tulemas olema, kuid kindlasti saab see olema raske. Kuid poiss on andekas!"

Kaarel Nurmsalu oli väga heas tujus ning leidis, et uus "eriala" on talle kindlasti meelepärasem: "FIS'i karikalt on eesmärk punkt võtta. Hooaja peaeesmärgiks oleks kontinentaalsarjal punktikohale hüpata, siis saaks juba igal pool hüpata. Minu uus eriala on suusahüppaja."

Kahevõistlust noormees taga nutma ei jää: "Mulle meeldib suusatada. Kuid kui pärast hüppetreeningut näen, kuidas kahevõistlejad kepid ja suusad võtavad, tundub elu ikka ilus küll."

Kaareli isa usub, et poja suusahüppaja "projekt" saab olema edukas: "Rahaline kate on olemas. Kaareli tõehetk on kontinentaalsarja punkt. Pärast seda on tee vaba."

Loodame, et juunioride MMi kolmekordse pronksimehe saavutuste rida täieneb peagi!