Tänasel Holmenkolleni MK-etapil tegid nii Kadri Lehtla kui Johanna Talihärm nelja tiiru peale vaid ühe möödalasu, saades vastavalt 18. ja 52. koha. Lehtla jõudis seejuures alles esimest korda tänavu MK-sarjas punktidele. Darja Jurlova eksis tiirus suisa kaheksal korral ja oli viimane ehk 86-s.

"Oslo MK-etapile sai tehtud ilus algus. Kadri ja Johanna laskmisega võib igati rahule jääda, vaid Darjal (Jurlova) võistlus ebaõnnestus," sõnas Prants.

"Kadri näitas head laskekindlust ja tegi suusarajal oma sõidu ära. Väike okas jäi tal kindlasti viimase tiiru eksimusest hinge kriipima, aga oleksid siin ei ole - samamoodi võinuks ka ta ühe möödalasu asemel teha kaks möödalasku."

"Rolandi (Lessing) Oberhofis ja Kalevi (Ermits) Nove Mestos tehtud sõitude kõrval on Kadri tänane tulemus koondise kolmas õnnestumine tänavu," lisab Prants.

Et nii Lessingu, Ermitsa kui Lehtla head esitused on tulnud viimase kuu aja jooksul, võib öelda, et koondis liigub õiges suunas. "Eks me Kontiolahti MM-i (algab 5. märtsil) lainel elame," nendib ka peatreener.

Holmenkolleni MK-etapp jätkub täna meeste individuaaldistantsiga, laupäeval on kavas sprint ja pühapäeval teatesõidud.