Karel Kangro plaanib sel talvel pakkuda koondislastele võimalikult palju kvaliteetseid mäepäevi enne võistlusi ja nende vahel „Siiani on vanadel tegijatel võistlustel oma oskused jäänud täies mahus kasutamata ja kõik tulemused pole olnud selletõttu ootustele päris vastavad,” ütles Kangro.

„Sügislaagris maandutud trikkide raskusaste oli suvelaagri toel juba möödunud aasta sooritustest astme võrra kõrgem ning hüpete õnnestumisprotsent oli eeloleva nädalalõpu võistluste ootuses julgustav.”

Karel Kangro on lumelauasõiduga aktiivselt tegelenud ligikaudu 10 aastat ning osalenud aktiivselt kohalikus lumelauaelus nii lauduri, instruktori, võistluste kohtuniku kui ka organisaatorina.

Lumelaua ala juhataja Siim Sillandi sõnul on koondis varem treenerita läbi ajanud, kuid nüüd ollakse olukorras, kus sportlik tase ilma tõhusa toetuseta nii kiiresti enam ei tõuse.

“Kareli näol saab lumelauakoondis endale tugeva taustajõu, kelle kogemus sportlasena ning varasem töö lumelauainstruktorina annab eriti juurde juunioridele,” lausus Silland. „Kareli analüüsivõime ja hea inimese tundmine on kõigi koondise astmete juures vajalik lisaväärtus.”