"Sporditoimetuse vaieldamatu juht oli ikka Toomas Uba, ta elas väljaspool igasuguseid seadusi, oli ainuvalitseja ja ainuotsustaja," rääkis endine tipplaskesuusataja ja ERR-i sporditoimetaja Even Tudeberg saates "Areeni varjus", vahendab ERR Sport.

Tudeberg meenutas ka omaaegset seika Monacost, kui nad Ubaga koos kasiinosse sattusid. "Kuidas üldse jõudsid eetrisse suusaülekanded? Ajad hakkasid keeruliseks minema, riigitelevisioonis raha väga palju polnud. Kuna minu firma Guvatrak tegeles reklaamitootmise ja –vahendamisega, siis otsustasime Ubaga, et lähme Monacosse ja ostsime seal seitsmeks aastaks õigused," alustas Tudeberg.

Tudeberg meenutas, kuidas Ubal õnnestus esmalt mängupõrgus raha maha mängida, kuid hiljem võideti üheskoos teleülekanneteks mõeldud raha tagasi.

"Kuna meil oli raha vaja tagasi saada, kaubad ära teha, siis tõmbasin ka valge särgi selga, passid tasku ja läksime nagu kaks õiget meest, lipsud ees, sinna," jätkas Tudeberg. "Ma muud ei osanud, kui ruletilaua taga, punane ja must, ühe peale oli even kirjutatud. Saime kogu raha tagasi ja lahkusime.“