"Ta on emotsionaalne inimene, juba mõne aja pärast võib ta otsustada ümber," ütles Salumäe, kes suusahüppajana suure läbimurrakuni ei jõudnud.

Salumäe lisas, et juba tema karjääri lõpuajal hakkasid sponsorid aina enam huvituma suusahüpetest ja praegu peaks vajadusel abi leidma küll. Samas tuleb arvestada faktiga, et Nurmsalu tahab teha kõike "viimase peal" suure eelarve juures, kuigi eestlase tase veel tippu ei küündi. "Stabiilselt esikümnesse või -kahekümnesse ta hüpanud ju pole," lausus Salumäe.

Ta leidis veel, et Nurmsalu keeruline iseloom ja olukord ei aita rahaliselt kaasa. "Ta on endast heal arvamusel ja tahab maksimumi. Segab asjaolu, et ta püüab tippu saada üksi ja tal pole konkurente või meeskonda. Siis oleks Nurmsalul lihtsam leida raha, sest kui tal läheb mõni hooaeg untsu, siis ehk keegi teine suudab koondise eest ikkagi tulemusi teha," ütles Salumäe suusahüppekoondise olukorra kohta.

Salumäe parimaks kohaks maailmameistrivõistlustel jäi 2001. aastal Lahtis saadud 17. koht kahevõistluse sprindis. Edukaim olümpiamängude saavutus tuli 2006. aastal Torinos, kus 125-meetrisel mäel sai eestlane 23. koha.