Timo Simonlatser, katkestas pärast 6. etappi:
“Sprintides sai ülesanne enam-vähem täidetud, Praha seitsmes koht oli väga hea. Tulin tuurile, et panna proovile oma vastupidavus. Kahjuks pidin terviseprobleemide tõttu katkestama.”

Jaak Mae, 35. koht (kaotas võitjale 9.12,6): “Keskpäraseks. Plusspoolele jäi Nove Mesto hea klassikasõit. Selgelt miinuspoolele esimene tagaajamisvõistlus Nove Mestos ning ühisstardiga sõit Val di Fiemmes, kus läksin suuskadega totaalselt alt.”

Peeter Kümmel, 55. koht (+19.51,5): “Väga kehvaks. Miks nii halvasti läks, ei tea. Peab natukene mõtlema… Tahaks nüüd vaid puhata, et jaanuari lõpus MK-sarja sprindietapil Kanadas lõpuks punktikohale sõita.”

Priit Narusk, 56. koht (+19.54,4): “Läks aia taha. Lootsin mõlemal sprindivõistlusel veerandfinaali pääseda. Ei tea, kui palju enne tuuri kimbutanud terviseprobleemid, köhavalu ja palavik, esinemist mõjutasid, aga mõjutasid kindlasti. Viimastel päevadel olin jumala tühi, jalad lausa karjusid: “Ära mine!“ Aga katkestamisele ei mõelnud.”

Aivar Rehemaa, katkestas 7. etapil: “Ainus eredam hetk oli Asiago sprindi 20. koht. Ülejäänud sõitudes polnud midagi head, mis oli tõenäoliselt tingitud enne tuuri põetud haigusest.”