Siinse regiooni parim lumeparkide ehitaja Baltic Snowpark Agency on sellel aastal Väikse-Munamäe Suusakeskusesse rajanud Baltikumi pikima lumepargi, kus on ühtekokku üheksa elementi järjest. Rada koosnes seitsmest takistusest ja üheksast eri kujuga hüppest. Hoolimata sulailmast pidas park hästi vastu ja võistlejad said publikule oma parimaid trikke näidata.

Võisteldi olümpiamängudel kasutuses oleva slopestyle ehk pargisõidu reglemendi järgi ja auhinnad jagati seitsmes erinevas klassis, lisaks selgitati välja ka parim lumelaua- ja suusatrikk.

Naiste freestyle-suusatamises võtsid eestlannad kolmikvõidu, kui Karoliine Holter edestas Mirjam Revjaginit ja Emma Tammemäge, kellel vanust ainult kaheksa aastat. Meeste Pro klassis said eestlased kaksikvõidu, kui parimad trikid esitas Kristian Eding, kellele järgnesid Karl Pääru ja lätlane Edvards Lansmanis. Juunioride arvestuses moodustasid esikolmiku eestlased Sigvard Jõerand, Sverre Aav ja Markus Robin Mäerand.

Naiste lumelauavõistluse parimad punktid kogus aga leedulanna Modesta Morauskaite, teiseks tuli Johanna Linda Pihlak ja kolmandaks Kirke Ruuven. Meeste Pro klassis võidutses Keijo Ruuven, kellele järgnesid kaasmaalased Matis Maltsar ja Kaur Rasmus Joost, meeste amatöörides trikitasid end poodiumile aga Tõnis Tein, Martin Maltsar ja Simon Pettai. Juunioride klassis jättis esikoha Eestisse Ülar Kütismaa, kes edestas leedulast Gytis Vebrat ja Alex Kurjamad.

Parima suusatriki tegi Kristian Eding, kellele andis esikoha selg ees tagurpidi salto (Switch Backflip). Lumelaual esitas efektseima hüppe Keijo Ruuven, kelle parim trikk oli "nõrgem jalg ees, esikandi 720 kraadi hüpe koos samaaegse edaspidi saltoga" (Cab Underflip 720).

Ride In Baltics Tour'i organisaatorid jäid tänavuse lumepargi ja võistluse tasemega väga rahule ning suure tõenäosusega toimub sama võistlus ka järgmisel talvel.

Kuna Munaka puhul on tegemist väga hea mäekeskusega, millele viimaste nädalate soe ilm pole veel palju kurja teha jõudnud, siis on see kõigile loodetavasti avatud veel märtsi lõpuni.