"Põhialuseks oli ikkagi lõppude lõpuks see, et need sportlased, kes on rahvusvahelise alaliidu normatiivid täitnud - need viime kõik välja," sõnas murdmaasuusatamise spordidirektor Raul Olle intervjuus Vikerraadiole, vahendab ERR Sport.

Olle sõnul natuke määras rahaline külg ka, aga mitte palju. "Kuna võistlus on hästi lähedal Rootsis ja sportlastel ühe stardi eest korraldajad maksavad neli majutuspäeva, siis kulu alaliidule suur ei ole."

Kindlasti ei pane Eesti võistkonda välja naiste teatesprindis. "Otepää teatesprint näitas ära, et seal me muu maailmaga konkurentsivõimelised ei ole ja otsustasime siis sportlaste ja sprindikoondise treeneriga, et võistkonda välja ei pane."

Eesti koondis:

Murdmaasuusatajad: Peeter Kümmel, Marko Kilp, Raido Ränkel, Karel Tammjärv, Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Siim Sellis, Piret Pormeister, Heidi Raju, Laura Alba, Triin Ojaste, Tatjana Mannima.

Suusahüppajad ja kahevõistlejad: Siim-Tanel Sammelselg, Martti Nõmme, Kail Piho, Kristjan Ilves, Karl August Tiirmaa, Han Hendrik Piho.