Võistkonnas sõitsid Sander Pritsik, Ragnar Rooba ja Kaarel Vesilind. Võit jäi selles klassis Soome, hõbedale tulid Venemaa ja pronksile Tšehhi poisid.

Hästi sõitsid ka meie naisjuuniorid, kes saavutasid kolme Skandinaaviamaa ja Venemaa järel riikide arvestuses viienda koha. Võistkonda kuulusid Epp Paalberg, Kaisa Rooba ja Doris Kudre. Pjedestaalile jõudsid selles klassis Soome, Venemaa ja Norra esindused. Meie neidude vahe kolmanda kohaga jäi alla kahe minuti.

Eesti meesjuuniorid said 10 riigi esinduse seas 7. koha (+12.55), Eestit esindasid Andres Rõõm, Georg Caius Kutsar ja Kevin Hallop.

Täiskasvanute EMil võitis meeste seas tihedas lõpuheitluses Rootsi võistkond Venemaa ees vaid 15 sekundiga. Pronksmedal läks koduradadel sõitnud soomlastele, ent vahe kahe esimesega oli juba üle kahe minuti. Eesti esindusvõistkond tulemust kirja ei saanud, kuid teine võistkond koosseisus Margus Hallik, Andres Saal ja Rimmo Rõõm olid 12 lõpetanud riigi seas 10. (+24.23). Väga hea sõidu tegid lõunanaabrid lätlased, kes jõudsid viiendale kohale.

Naiste teatevõistlusel oli rajal vaid 6 riigi esindused ja eestlased taas tulemust kirja ei saanud. Esikolmik oli täna teistest selgelt kiirem. Võitsid venelased ja neile järgnesid Soome ja Rootsi naiskonnad.