Mark Duubase esimene hüpe õnnestus, kuid teisel sooritusel plaanis olnud Frontside 900-st jäi üks pööre puudu ning ta maandus hoopis Frontside 720-ga, teatab Eesti Suusaliit. Mario Visnapil ebaõnnestusid mõlemad hüpped.

Eesti Suusaliidu freestyle lumelaudurite treener Karel Kangro sõnul oli esimene MK-etapp nende jaoks liigne rabistamine. „Rotterdami MK-etapile eelnenud treeninglaager tõestas, et sõitjatel on trikid väga hästi omandatud,“ lisas Kangro.

Mark Duubase leivanumbriks on Backside 900 ning Mario Visnapil Frontside 900, mille hea sooritus tagaks neile koha finaalis. Freestyle laudurite kolmas sõitja, Kennart Peerna sooritas oma leivanumbrit Frontside 720 hästi, kuid sellest ei piisanud võistlusel kõrge koha saavutamiseks.

Duubase koht lõppjärestuses oli 38., Visnap oli 63. kohaga eelviimane. Parim eestlane oli Kennart Peerna, kes saavutas 34. koha. Hooaja esimese etapi võitis soomlane Peetu Piiroinen, teise koha sai austerlane Stefan Gimpl ning kolmanda samuti soomlane Antti Auti.