Mängu üks võtmehetki oli seitsmes voor, kui Eestil olid head võimalused võita kaks või enam punkti, kuid Eesti võistkonnal ei õnnestunud viimase kivi eelist realiseerida ja Norra röövis eestlastelt ühe punkti. Viimasesse vooru mindi Norra kolmepunktilises eduseisus.

“Mõlemal võistkonnal oli täna nii väga häid viskeid kui ka eksimusi, kuid lõppkokkuvõtteks oli mäng hea ning Marie ja Harri andsid Norrale tugeva lahingu. Kahjuks ei õnnestunud meil kõiki võimalusi realiseerida ja olümpiamängude medalistid ei jätnud võimalusi kasutamata ehk need üksikud eksimused osutusid sel korral saatuslikuks,” kommenteeris mängu Eesti Curlingu Liidu juhatuse liige Fred Randver.

Norra võistkonna mängija Kristin Skaslien tunnistas mängu lõppedes, et tegemist oli nende jaoks esimese raske lahinguga kogu turniiri jooksul. “See oli alagrupi esimene raske kohtumine ning teadsime seda ette. Eestlased mängisid väga hästi ja lahing oli raske,” sõnas ta.

Puhaste paberitega jätkavad D-alagrupis Norra ja Saksamaad võitnud Šotimaa. Eesti võistkonnal on kirjas neli võitu ja üks kaotus ning oma alagrupis jagatakse kolmandat kohta Saksamaaga.

Vaatamata tänasele kaotusele säilib eestlastel jätkuvalt võimalus play-off´i jõudmiseks. Otsepääsme kohamängudele tagab alagrupi esimene või teine koht, kuid ka kolmanda koha puhul ei ole edasipääsu võimalus kadunud. Kuuest alagrupist pääseb täpsusvisete tulemuste põhjal edasi neli parimat võistkonda.