Suuresti tänu Turmann/Lill viimaste aastate tulemustele asub Eesti maailma edetabelis segapaaride arvestuses 14. positsioonil ning Eesti parim kurlingupaar hakkab tänavusel MMil mõõtu võtma 48 võistkonnaga. Turmann ja Lill on sel hooajal hoidnud stabiilselt mängutaset - MMi ettevalmistuseks on nad mänginud seitse MK-etappi ning igal etapil pääsenud alagrupist edasi kohamängudele.

“Meie eesmärgiks on mängida MMil enda parimat mängu ning esmaseks sihiks on pääseda kohamängudele ehk ideaalis soovime jõuda alagrupi kahe parema hulka,” ütles Lill.

Tänavusel MMil on võistlemas rekordarv osalejaid, kokku 48 võistkonda. Eesti alagrupis asub maailma edetabelis eestlastest kõrgemal kaks võistkonda - Norra (3. koht) ja Šotimaa (12. koht). Alates järgmisest aastast piirab rahvusvaheline kurlingu föderatsioon MMi osalejate arvu 20 võistkonnaga, mis tähendab, et selle aasta 16 paremat tiimi kvalifitseerub otse 2020. aasta MMile ning järgi jäänud neli kohta täidetakse kvalifikatsiooniturniiri tulemusena.

Turmann ja Lill esindasid Eestit MMil 2016. aastal, jõudes kuue parema hulka ning 2018. aastal, siis jäi kurlingupaari tulemuseks 13. koht.

Segapaaride kurlingu MMil mängitakse kuues alagrupis ning kohamängudele pääseb otse edasi iga alagrupi kaks paremat. Eesti kohtub alagrupis Belgia, Saksamaa, Leedu, Norra, Mehhiko, Šotimaa ja Slovakkiaga. Esmakordselt mängivad MMil sel aastal Kosovo, Mehhiko, Nigeeria, Saudi Araabia ja Ukraina kurlingupaarid.

Segapaariskurlingu maailmameistrivõistlused algavad 20. aprillil ja kestavad 27. aprillini. MMi esimeses mängus kohtub Eesti segapaar laupäeva hommikul Mehhiko võistkonnaga.