Hüppevõistlus

Mõlema eestlase hüpe kandus täna 94 meetri kaugusele. Tiirmaa oli sellega oma vooru teine ja Ilves viies. Kokku andis see eestlastele 254 punkti ja napi edumaa kahe Jaapani meeskonna ees. Jaapani I võistkond (Hideaki Nagai ja Akito Watabe) stardib murdmaarajale 0,1 ja Jaapani II meeskond (Yoshito Watabe, Taihei Kato) 0,2 sekundit eestlastest hiljem.

Järgnevad Austria I (Christoph Bieler, Wilhelm Denifl; +0.05), Saksamaa II (Tobias Haug, Tino Edelmann; +0.05) ja Norra II (Magnus Krog, Haavard Klementsen; +0.06).

Eesti II võistkond koosseisus Kail Piho ja Han Hendrik Piho olid 87 ja 85,5 meetriste õhulendudega täna 20. kohal ja pääsevad murdmaarajale kaasmaalastest 1.31 hiljem.

Murdmaasõit

Karl-August Tiirmaa ja Kristjan Ilves lõpetasid 15 km murdmaasõidu alles 18. kohal. Võitnud Norra I meeskonnale (Mikko Kokslien, Jörgen Graabak) kaotati 2.21-ga. Teise koha sai Norra II (Haavard Klemetsen, Magnus Krog) ja kolmanda Itaalia meeskond (Samuel Costa, Alessandro Pittin).

Eesti teine meeskond koosseisus Kail Piho ja Han Hendrik Piho said 19. koha (+2.29) ning olid viimased, kes võitjatelt ringiga sisse ei saanud. Poola oli viimane, Tšehhi ei startinud.