Edetabelit juhib Šotimaa paar Gina Aitken ja Bruce Mouat (94258p), kellele järgnevad Venemaa ja Ungari paarid. Teine Eesti segapaar, Maile Mölder ja Erkki Lill asuvad 19. positsioonil (19474p).

“Eesti curlingumängijate koht maailma esikümnes tõestab, et meil mängitakse maailmatasemel curlingut. Esmakordselt Eesti curlingu ajaloos on meie mängijatel ka võimalus pääseda olümpiamängudele. Selleks tuleb meie segapaaril saada aprillis Kanadas toimuval MMil vähemalt 6.-9. koht,” sõnas Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver.

Eesti curlingupaar, kes esindab Eestit aprillis toimuvatel segapaaride maailmameistrivõistlustel, selgub uue aasta veebruaris-märtsis ning võimalus selleks on olemas nii Turmann/Lille kui ka Mölder/Lille võistkonnal.

“Eesti curlingule on täna antud parimad võimalused olümpiaunistuse realiseerimiseks. Samas on teada, et olümpiapunkte tulevad Kanadasse teenima parimad võistkonnad üle maailma ning konkurents saab olema erakordselt tihe,” ütles Randver.

Möödunud aastal jõudis segapaar Turmann/Lill MMil 6. kohale, teenides ka olümpiamängude kvalifitseerimispunktid. Praegu treenib Eesti curlingu esipaar šotlasest treeneri Brian Gray juhendamisel.