Pronksimäng Eesti ja Norra vahel kujunes väga pingeliseks ja tasavägiseks ning võit tuli ekstra voorus, kus Eestil ei olnud viimase kivi eelist. Eesti naiskond mängis Eesti Curlingu Liidu juhatuse liikme Fred Randveri sõnul väga head curlingut ning võideti tiimi, kes võitis EM-il B grupi põhiturniiri. “Eesti naiskond kordas eelmise aasta tulemust ja kuulume jätkuvalt B grupi tippu,” sõnas Randver.

B-divisjoni võitjaks tuli Soome, kes võitis finaalmängus Läti tulemusega 8:7. Mõlemad võistkonnad tagasid endale pääsu järgmiseks aastaks A gruppi. Järgmise aasta Euroopa meistrivõistlused toimuvad Tallinnas.

Eesti meeskond võitis täna otsustavas mängus Taani tulemusega 7:6, pingelise kohtumise võitja selgus alles lisavoorus. Homme kohtub meeskond Belgia esindusega ning mängu võitja saab õiguse jätkata B alagrupis võistlemiseks ka järgmisel aastal.

Eesti curlingunaiskonda kuuluvad kapten Marie Turmann, Heili Grossmann, Erika Tuvike, Victoria-Laura Lõhmus ja Kerli Laidsalu. Eesti curlingumeeskonnas mängivad kapten Harri Lill, Tarvin Kaldvee, Kaarel Holm, Tanel Toomväli ja Karl Kukner.