Alagrupi liidri Norra vastu algas mäng norralaste kolme punkti rööviga, edasi mäng võrdsustus ja kaks vooru enne lõppu oli seis viigis 7:7. Viimased kaks vooru kuulusid aga Norrale ja tulemusega 7:11 mäng lõppeski.

Eesti naiskond asub B-grupis 2. kohal Norra järel kuue võidu ja kahe kaotusega, kuid täna tuleb Eestil mängida tehnilistel põhjustel varem ära jäänud mäng Leeduga, mille tulemus Eesti positsiooni B-grupis enam ei mõjuta.

Olulisem on see, et Eesti naiskonna jaoks algab täna õhtul võitlus A-gruppi pääsu eest ning Eesti vastaseks on B grupis kolmanda koha saanud Läti naiskond. Teises paari lähevad vastamisi Norra ja Soome. Mõlema mängu võitjad tagavad pääsu järgmisel aasta Tallinnas toimuva EMi A-gruppi. B-grupi võitja omakorda saab võimaluse mängida ka MMi kvalifikatsioonis.

Eesti naiskonna peamine eesmärk, säilitada koht B-grupis, on seega saavutatud ning Eestile on kindlustatud koht järgmise aasta EMil, mis toimub Tallinnas.

Eesti curlingumeeskonnal ei ole jätkuvalt kirjas ühtegi võitu, eile kaotas võistkond Inglismaa esindusele ekstravoorus tulemusega 6:7. Eesti meeskonnale oli see juba neljas ühepunktiline kaotus, millest kolm on tulnud just ekstravoorus. Täna on meeskonnal ees viimane kohtumine Hispaania meeskonnaga.

Euroopa meistrivõistlustel osaleb kokku 46 võistkonda, neist 26 meeste ja 20 naiste arvestuses. Uued Euroopa meistrid curlingus selguvad 25. novembril.