"Ma olen ainult ühe korra mõelnud Sotši peale. Lugesin ühte ajalehte, kus oli kiri, et Sotšini oli jäänud 80 päeva. Mõtlesin, et ohoo, juba loetakse päevi. Aga maru suur number on veel. Selles mõttes aega on, et kui moraalselt tugev olla ja selg korda saab, ei ole mingit probleemi saada kätte enda maksimumvorm," rääkis Nurmsalu Tallinnas Sparta jõusaalis rattal vändates Delfile ja Eesti Päevalehele.

Füsioterapeut Lauri Rannama näpunäidete järgi taastuvat treeningut tegev Nurmsalu pole maha matnud ka ideed varsti MK-etappidele naasta. "Võib-olla esimestel maailmakarikatel on raske ja peab mõtlema, et kui saan loa mäele minna, kas on mõtet kohe võistlema hakata. Aga samas on võistlus parim treening ja ilmselt tuleb maailmakarikatel käima hakata, sest sealt saab võistlustunnetust. Aga üldiselt ma Sotši peale ei viitsi veel mõelda. Enne on nelja mäe turnee, kus oleks vaja olla juba hea. Aga see paistab, millal saab treenima hakata ja kui hea ma seal olen," lisas Nurmsalu, kellele kolmapäeval tehakse valuvaigistav süst.

Vaata videost, milliseks Nurmsalu oma selja hetkeseisu hindab ja kuidas 72 päeva pärast algavatele Sotši taliolümpiamängudele vastu vaatab!