Naiste esikolmikusse mahtusid Rootsi ja Soome esindajad:
1. Tove Andersson, Rootsi 17.04
2. Magdalena Olsson, Rootsi 17.38 (+0.34)
3. Salla Koskela, Soome 17.53 (+0.49)

Eestlannade kohad:
12. Daisy Kudre 19.54 (+2.50)
18. Doris Kudre 21.19 (+4.15)
27. Evely Kaasiku 23.15 (6.11)
36. Jonne Rooma 28.26 (+11.22)

Daisy Kudre: "Andsin tänasel võistlusel endast parima ning olen nii soorituse kui tulemusega rahul. Konkurents on tugev ning hooaja esimeste MK etappidega võrreldes olen kindlasti konkurentsivõimelisem. Usun, et keerulistes ilmastikuoludes toimuvad võistlused sobivad mulle hästi ning ootan huviga järgnevaid distantse."

Doris Kudre: “Lumeolud olid aeglased ja juba stardist alates oli mul füüsiliselt väga raske, suusakepid vajusid igal lükkel sisse. 3. KPsse tegin vale valiku, millega kaotasin u 30 sekundit. Üldiselt jään oma soorituse ja lõppkohtaga täitsa rahule, kuigi need polnud ideaalsed.”

Meeste klassi medalid läksid kolme erineva riigi sportlastele, võitis 44-aastane Eduard Hrennikov Venemaalt. 45 sekundit jäi maha Erik Rost Rootsist ja pronksi sai sel hooajal juba väga häid tulemusi näidanud Gion Schnyder Šveitsist.

Mattis Jaama (+2.21) sai lõpuprotokollis 15 .koha ning Kevin Hallop tuli oma EMi debüüdil 34. kohale (+06:51)

Mattis Jaama: "Tänane sprint nõudis eelkõige head võimlemisoskust. Lund polnud ülemäära palju ja kohati oli pinnas täitsa väljas. Rajal ei tundnud ma end nendes oludes kõige kindlamalt, kuid andsin endast maksimumi ja võitlesin lõpuni. Hindan oma sooritust rahuldavaks, kuna üksikud väiksed vead tulid siiski sisse."

Ka Eesti koondise treeneri Raul Kudre kinnitusel toimus võistlus erakordselt keerulistes ilmaoludes - udu, +2C, pidevalt sadas vihma ja maastikul olnud paks lumekiht hakkas läbi vajuma. "Kitsamatest tõusudest oli raske üles saada, sest kepid vajusid läbi ja tõugata polnud kuhugi," selgitas Kudre. "Meie koondise liidrid - Daisy, Doris ja Mattis tegid täitsa head sõidud hoolimata sellest, et tegemist polnud päris „meie tüüpi“ rajaga."