Kudre sõnul näitas ühisstardist sõidetud 23 km pikkuse tavaraja tulemus, et treenitus on jõudnud uuele tasemele ja ka orienteerumistehnilise poole pealt polnud midagi kurta. „Sain kindlust, et suvine ettevalmistusperiood on tõstnud vastupidavuse uuele tasemele, kuna suutsin pea kahetunnise võistluse ühtlase tempoga läbi sõita. Raja algusosas kaotasin küll aega kehva teevaliku ja ühe väikese vea pärast, kuid üldjoontes olen ka tehnilise sooritusega rahul,“ kommenteeris Kudre võistlust.

Teist päeva järjest võitis rootslanna Tove Alexandersson, kes mitmeringilisel võistlusel heitles esikoha nimel venelanna Maria Ketškinaga, edestades teda lõpuks 55 sekundiga. Alena Trapeznikova jäi enam kui poolteisetunnisel võistlusel maha juba ligi 6 minutiga. Doris Kudre teenis 18. koha.

Meestest 26. koha saanud Mattis Jaama kommenteeris, et tundis 26 km pikkusel tavarajavõistlusel esimest korda, et jaksab sõita, kuid rahuolu jäi ühe orienteerumisvea taha. „Loomulikult polnud kiirus veel teab mis hea, kuid enesetunne oli selgelt parem. Kui suutnuks vältida ühte suurt kolmeminutilist viga, saaksin hetkeseisundit arvestades võistlusega isegi rahule jääda,“ ütles Jaama. Esmakordselt sel nädalal MK-sarjas võistelnud juuniorieas Kevin Hallop murdis raja keskel kepi, mille ta sai küll varustusalas asendada, kuid kadunud keskendumise ja väsimuse tõttu jäi noormees 35. kohale.

Maailma Karika teine ring toimub veebruaris Bulgaarias koos Euroopa meistrivõistlustega ning kolmas ring märtsis USA-s. Veebruaris toimuvad Tartus suusaorienteerumise üliõpilaste maailmameistrivõistlused.