Eesti curlingunaiskonna poolfinaal Läti vastu algas viimaste dikteerimisel, kui Läti läks juhtima pärast kahte vooru 3:0. Kolmandas voorus õnnestus Eestil ära kasutada oma viimase kivi eelis, võttes kaks punkti. Mängu otsustas suuresti neljas voor, kui Läti sai 4 punkti ja pääses ette 7:2. Eestil õnnestus veel 9. voorus oma viimase kivi eelisega võtta kolm punkti, kuid sellest enam kasu polnud. Tulemusega 10:7 võitis mängu Läti, kes tagas endale pääsu järgmiseks aastaks A-gruppi ja B-grupi finaali.

Teises poolfinaalis alistas Soome tulemusega 7:6 Norra.

Eesti mehed kaotasid ka alagrupi viimase kohtumise 5:6 Hispaaniale, kes koos Soomega pääses ka meestes B grupi play-offi. Eesti meeskonnale oli see juba viies ühepunktiline kaotus EM-il. Täna tuleb neil Eesti meeskond mängib täna Taaniga ja üritab vältida kukkumist C gruppi.

Eesti curlingunaiskonda kuuluvad kapten Marie Turmann, Heili Grossmann, Erika Tuvike, Victoria-Laura Lõhmus ja Kerli Laidsalu. Eesti curlingumeeskonnas mängivad kapten Harri Lill, Tarvin Kaldvee, Kaarel Holm, Tanel Toomväli ja Karl Kukner.