Hetkel Floridas viibiv 26-aastane Allik oli sportlasena kaheksa aastat ehk suurem osa karjäärist kimpus buliimiaga ja kõik algas, kui ta oli 15-aastane.

"See algas minul teismeeas, mis on väga tüüpiline aeg, kus nii tüdrukud kui ka poisid langevad toitumishäirete küüsi," rääkis Allik ETV-le. "Minul tulenes see puhtalt sellepärast, et ma olin endale väga palju pingeid peale pannud ja esteetiliste alade puhul on välimus üks suurimaid faktoreid meie igapäevaelus."

"Oleme tihtilugu väga sõltuvad oma kaalunumbrist, välimusest, eelkõige kaalunumbrist, sest tunneme absoluutselt iga grammi jääl," selgitas endine iluuisutaja.

Võistlusspordist taandumise järel on Allik tegelenud spordiriiete disainimise, noorte iluuisutajate abistamise, ala hindamisel tehnilise spetsialistina ning soovib jagada buliimiaga võitluses omandatud kogemusi.

"Seesama toitumishäire teema inspireesis mind tegema päris mitu sertifikaati ja tunnistust toitumishäirete ja toitumise teemal. Ja üleüldse sport vormib sinust väga erilise isiku ja selle üle saab ainult uhkust tunda."