Aigro sai põhivõistluse avavoorus kirja 120-meetrise hüppe, millega ta kogus 113,1 punkti. See andis talle 40. koha. Ka tund aega varem toimunud proovivoorus sai eestlane 40. koha. 30. kohast jäi Aigrot lahutama 7,5 punkti.

Finaalvooru läks liidrina vastu Karl Geiger, kes hüppas 127 meetrit ja kogus 139,8 punkti. Talle järgnesid norralane Marius Lindvik (138,5 punkti) ja austerlane Philipp Aschenwald (138,4p).

Oberstdorfis peetud võistluse võitis lõpuks sakslane Geiger, kes kogus kahe vooruga 291,1 punkti. Talle järgnesid poolakas Kamil Stoch (288,3p) ja Lindvik (285,2p).

ENNE VÕISTLUST:

Teatavasti muudeti Oberstdorfis viimasel hetkel võistluse formaati. Eilses kvalifikatsioonis Poola mägikotkastel osaleda ei lubatud, sest hommikul selgus, et Klemens Muranka koroonaproov on positiivne. Õhtul tulnud kordusproovi tulemus oli aga negatiivne.

Poola suusaliidu ja FIS-i vahel läks seejärel vaidluseks. Poolakad nõudsid, et kõik nende seitse suusahüppajat lastaks ikkagi lõppvõistlusele. Lõpuks jõuti kompromissini - kui kolmas proov on ka negatiivne, lubatakse poolakad täna õhtul tornist alla. Nii läkski.

Seega pääsevad kvalifikatsiooni 50 parema asemel põhivõistlusele kõik 62 turneel osalevat suusahüppajat ehk erandina täna mees-mehe vastu võistlemist ei toimu.

Eesti aja järgi kell 16 on kavas proovivoor. Põhivõistlusega tehakse algust kell 17.30. Teise vooru pääsevad 30 parimat.

Aigro, kes eile sai kvalifikatsioonis 15. koha, hüppab täna numbri alt 27.