Saarepuu kurtis, et tal oli merepinnast 1350 m kõrgusel asuvas võistluspaigas raske hingata, vahendab Sportnet. "Lisaks hingamisraskustele ei toiminud ka lihaspool."

Homme koos ülejäänud Eesti koondise sprindirühma liikmetega koju naasev Saarepuu loodab, et suudab 24. veebruaril Liberecis peetavaks MM-i individuaalsprindiks viimaste nädalate treeningutest välja puhata. "MM-i stardini jäänud kümnekonna päeva jooksul teen vaid ühe tugeva aktiivse treeningu, ülejäänud aeg kulub treenituse hoidmisele," selgitas Saarepuu.

Eile tõdes Saarepuu, et "hullu" hüpet paremuse suunas pole MM-ini jäänud ajaga enam võimalik sooritada. Pärast tänast suurt altminekut oli ta lootusrikkam.

"Tean, et olen Liberecis võimeline hästi esinema," ütles eelmisel MK-etapil 1. veebruaril Venemaal Rõbinskis kaheksanda kohaga Eesti suusasprinterite tänavuse parima etteaste teinud Saarepuu. "Pea norgulaskmine ja oma võimetes kahtlemine midagi head ei teeks. Tuleb endiselt endasse uskuda. Olen tänase esinemuse üle pettunud, aga mitte nõnda, et langeksin masendusse."