Suusalembese Ansipi käest küsiti, kas ta usub, et Veerpalu ei kasutanud dopingut. "Selle otsuse tegi kohus. Seetõttu ma ei soovi spekuleerida otsuse üle, mille tegi sõltumatu kohus," vastas Ansip. "Aga mõistagi kõik tahavad pöialt hoida. Nad on meie oma kangelased - me tahaksime oma kangelasi uskuda, et nad on puhtad. Samal ajal peabki sport puhas olema. See peab olema täiesti puhas ja dopingu tarvitamist ei saa mingil juhul aktsepteerida. Ma siiralt loodab, et tänapäeval on olümpiamängud ja sport tervikuna märksa puhtam kui mõned aastad tagasi."

Eesti suusatamise hetkeseisust rääkides avaldas Ansip lootust, et peagi sirguvad meil uued olümpiavõitjad. Eraldi tõi peaminister välja ja kiitis noorukest freestyle-suusatajat Kelly Sildarut.

"Meil on hetkel üsna kuulus noor tüdruk - Kelly Sildaru. Ta on alles 12-aastane, kuid on slopestyle`is juba väga hea. Ta võitis isegi neid naisi, kes võistlesid tänavusel Sotši olümpial. 12-aastane pole paraku piisavalt vana, et olümpiale pääseda. Aga ma usun, et ühel päeval võidavad eestlased olümpialt taas kuldmedali," rääkis Ansip.

FasterSkier tituleeris kümnel erineval tippmaratonil osalenud Ansipi maailma kõige paremaks suusatajaks peaministrite hulgas. "Ma ei tea, kui paljud peaministrid on murdmaasuusatamisest huvitatud. Arvatavasti mitte paljud. Aga ma olen tõesti esimene peaminister, kes sai Worldloppeti Master tiitli. See tähendab, et ma olen esimene, kes osales kümnel erineval maailma maratonil," kommenteeris Ansip oma suusalembust.