Rehemaa ütles, et Sotšis nägi ta Veerpalu alatasa Kasahstani hooldemehena suuski testimas ja kilomeetreid kogumas. "Meie hooldemehed ütlesid, et Andrus suusatas mõnel päeval 30-40 kilomeetrit järjest heas tempos ära," lausus Rehemaa.

31-aastane suusataja leidis, et kogenud Veerpalu osalemine peaks innustama eelkõige noori. "Rajal on ta endiselt kiire, noortele pakub kõva konkurentsi. Mina olen ise sõitnud Andrusega koos mitmel võistlusel, seega minu jaoks ta midagi väga uut just pole," ütles Rehemaa.

Sotšis suusakepi otsa kukkunud Rehemaa tunnistas, et ta ise ei kavatse meistrivõistlustel kõikidest distantsidest osa võtta, sest rinnavalu annab veel tunda. "Ega ta paremaks ei ole läinud ajaga, pikki distantse on keeruline sõita," ütles Rehemaa, kes plaanib siiski mõnel alal rivis olla.

Homme ja ülehomme toimuvatel võistlustel Jõulumäel on Veerpalu kirjas klassikatehnika teatesprindis. Veerpaluga sõidab teadet Romet Sutti. Meeste finaal algab kell 17.30. Laupäeval osaleb Veerpalu ka oma lemmikalal, eraldistardist 15 kilomeetri klassikasõidul.