"Lõppkokkuvõttes oli see selline otsus, mida me hingest väga ootasime ja lootsime," sõnas Pilv üleeile tulnud Rahvusvaheline Spordiarbitraaži (CAS) õigeks mõistva otsuse kohta.

Küsimusele, kas Andrus Veerpalu tarvitas dopingut, vastas Pilv: "Selle otsuse põhjal julgen mina advokaadina ja selle meeskonna liikmena öelda, et selle otsuse valguses ei ole kindlasti sellist järeldust tehtud, et Andrus Veerpalu kasutas dopingut. See üks punkt selles mahukas otsuses tekitab küsimusi, kus on õhku visatud selline spekulatsioon, et on mingeid kahtlusi ja küsitavusi. Ma rõhutan põhimõtet, et igat kahtlust ja küsitavust tuleb põhjendada ja tõendada. Siin neid tõendeid välja toodud ei ole."

Pilve sõnul tuli CAS Veerpalu otsuse sõnastuses ka Rahvusvahelisele Antidopingu Agentuurile (WADA) vastu.

"Kui ma seda otsust loen tervikuna ja analüüsin, siis CAS on püüdnud seda situatsiooni WADA jaoks natukene pehmendada. Kui CAS ütleb, et test ise oli õige ja toimib väga hästi ja ütleb, et piirmäärad ei ole kontrollitavad, siis siin on minu arvates põhimõtteline vastuolu. Kuidas saab test töötada ja olla usaldusväärne, kui see üks põhiline tingimus on täpselt määratlemata - millisest tasandist, numbrist algab lubatu ja lubamatu eristamine. Seetõttu on see otsus minu arvates vastutulek WADAle."

Pilv ei osanud öelda, kui palju on Veerpalu kaitsmisele raha kulunud, kuid tunnistas, et advokaadid tegid enamuse tööd ilma tasu küsimata.

"Mul ei ole ülevaadet tervest eelarvest, mis on Veerpalu tiimil kulunud. Võin suurtes piirides aimata, mis olid advokaatide õigusabikulud," sõnas Pilv. "Me oleme väga suures märkimisväärses osas olümpiasangarit püüdnud aidata nii, et pole selle eest tasu küsinud."