Kolmapäeval sekiwake Kakuryule kaotanud ozeki Barutol kulus täna lääne-Maegashira 1. sumotari Tochinowaka alistamiseks tehnikaga tsukidashi vaid kolm sekundit. Reedel on Kaido Höövelsoni vastaseks Osakas seni kõik matšid kaotanud Kyokutenho, kes eestlasele 15 varasemas kohtumises alla jäänud 11 korral.

"Ega täna palju rääkida pole. Kõik läks plaanipäraselt. Tema võit on see, kui ta saab vastase vööst kinni, aga esialgu alustab ta tsuparidega (kätega vehklev stiil nagu täna harrastatud - toim). Kui sellega õnnestub võita, on asi tehtud, kui ei, siis järgmine etapp on minna vöösse. Mina ei näe hetkel küll meest, kes talle siis vastu saaks, kui Kaido vööst korraliku haarde saab. Eile oskas Kakuryu, keda üldiselt peetakse kõige parema tehnikaga meheks, hästi manööverdada ning Kaido ei saanud korralikku haaret," meenutas Rannikmaa veel eilset kibedat kaotust.

"Homse kohta tahaks öelda, et peaks tulema kerge matš, aga ei taha ära sõnada, sest ühtegi nõrka meest seal ei ole. Kuigi ta on kõik matšid kaotanud ja Kaidol on tema vastu küllaltki positiivne skoor, tuleb ikka iga mehe vastu püüdlikult maadlema minna. Hetkekski ei tohi tekkida mõtet, et "lähen panen lihtsalt ära". Kui sellisel mõttel pähe lasta tulla, võib kaotada ükskõik kellele."

Video Baruto tänasest võidust: