23-aastase Baruto (197cm, 174kg) tänaseks vastaseks oli 32-aastane jaapanlane Iwakiyama, kodanikunimega Ryuta Tsushima (184 cm, 174 kg), kel oli senini samuti kaks võitu ja üks kaotus.

Baruto alistas jaapanlase uwatenage tehnikaga. Vaata matši videot siit!

Uwatenage (ülekäe heide): see on üks levinumaid sumotehnikaid. Ründaja alustab välisest haardest ning heidab vastase maha, vinnates teda terava nurga all, ise vastasest eemale pöörates.

Kaotuseta ehk nelja võiduga jätkavad seitse sumotori (Asashoryu, Otsukasa, Tochiozan, Homasho, Takamisakari, Hokutoriki, Kokkai). Baruto jagab kolme võidu ja ühe kaotusega koos üheksa sumotoriga 8.-16. kohta.

Neljapäeval on Baruto vastaseks 31-aastane jaapanlane Wakanosato (185cm, 160kg), kes on sumo hierarhias eestlasest neli kohta ees (Ida Maegashira 5. ehk üldkokkuvõttes 19) ja on siiani saanud Haru-bashol vaid ühe võidu.

Baruto, kelle debüüt sumo kõrgliigas oli kaks aastat tagasi, on edetabelis Ida Maegashira seitsmendal positsioonil ehk üldjärjestuses 23. kohal.

Reedel on Baruto vastamisi 21-aastane jaapanlane Goeido (184cm, 144kg), kes on sumo edetabelis eestlasest kaks kohta tagapool (ida Maegashira 8).