Saaremaa on meile Kaidoga (Baruto kodanikunimi on Kaido Höövelson- toim. K.L.) alati meeldinud ja Kaido käis koos minuga isiklikult ostetud maalappi välja valimas,” kinnitas maaostu Baruto ema Tiina Pudel eksklusiivselt ajalehele Meie Maa.

Millal maja ehituseks täpselt läheb ema veel ei teadnud. Loo autor Veiko Visnapuu, kes on ühtlasi Meie Maa vastne peatoimetaja, ütles Delfile et Baruto on hetkel koduarrestis ning seda, et ta lähiajal Eestisse saaks tulla ilmselt ei juhtu.

Visnapuu teadis, et Barutol oli sel suvel plaanis Tallinna Loomaaias ristida ka omanimeline tiigrikutsu. Selle ettepaneku oli talle isiklikult teinud Loomaia juht Mati Kaal.

“Kuulsin Barutole lähedalseisvatelt allikatelt, et loomaaia töötajad tunnevad väga suurt kurbust. Nad on Baruto külaskäiku ja tiigrikutsu ristimist väga kaua oodanud,” selgitas Visnapuu.

Baruto on hetkel koduarestis seetõttu, et ta pruukis viimase suurturniiri ajal liiga julgelt suud vastaste nõrkuse kohta.

“Jaapani meedias ilmus Baruto kommentaar, kus ta kirjeldas matše kui kergeid jalutuskäike. Eks ta oli muidugi õigus - ta loopis vastaseid kui rannamees rotti,” selgitas Visnapuu, kes on ühtlasi väga staazikas spordiajakirjanik ning on kursis spordimaailma telgitagustega.